what did i do

och jag som skulle gå upp tidigt idag vaknade halv 3 av att mallan ringer mig. Anledningen till att jag vaknade så sent var väll för att jag kom hem vid halv 5 igår efter en sladd-runda i stan, men kul var det! Kommer nog inte kunna sova nu och det resulterar försovning imorgon, första skoldagen i år yey typ. döda mig långsamt! Idag har jag alltså inte hunnit med ett smack förutom att jag träffade mina fina systrar madde och malin och sen hämta philip mig så vi snackade lite och sen kom steven så har suttit i en varm bil hela kvällen med mina fina pojkar och pratat om framtiden osv osv osv. Jävligt tråkigt pga jag inte har någon aning om jag vill bli när jag blir stor, jag har inga mål och inge intressen, ingenting jag är bra på eller intresserar mig av. Kanske ska börja med konflikter, provecering och nakenbilder så att bloggen blir känd och ha det som jobb!? Låter lockande..
Nej nu säger jag godnatt!
GE MIG SOMMAR!
Fick också reda på nu ikväll att en person har avlidit.. Jag kände inte killen men har pratat lite med honom förut, DUMMA DUMMA CANCER! Vila i frid.

Kommentarer
Postat av: Jenny

sv:stackare,fyfan man borde inte få ställa den frågan på en intervju! bara höra sig själv sitta och säga massa äckligt bra saker om sig sjäv som inte ens stämmer men som man ska säga för att det låter bra.sjukt!

2012-01-11 @ 21:28:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0