kuk i er

Helgen har varit sådär, bra men ändå inte. förstår inte hur folk kan lyckas må en så jävla dåligt. det här bevisar bara vart ni står någonstans. Natten och dagen har varit väldigt jobbig för mig. men robin hampus steven philip och mamma har varit riktiga änglar, tack! Fick en tröstande kram och en axel att gråta mot av madde idag också det betyder mer än ni anar, hade inte madde funnits hade jag gått under, världens bästa madde! killarna gav mig sällskap hela dagen och har försökt få mig att tänka på annat, guld värda! Philip gav mig sovsällskap och en hand att hålla, kan inte beskriva känslan och tacksamheten. Ni är för bra allihopa, jag älskar er.
Här kan ni läsa om vad som hänt och varför och saker från år tillbaka som inte många vet men som jag nu tänker gå ut med, jag skiter i vilket och vad ni än säger men jag vill att ni ska förstå. Fråga om lösenord om ni vill ha det.
Nu ligger jag i sängen och vet inte vart jag ska ta vägen, den här ångesten och paniken har jag aldrig någonsin kännt förut. jag orkar inte det här.

Kommentarer
Postat av: jennifer gräll

kan man få lösenord?

2012-01-23 @ 01:17:42
URL: http://jennifergrall.blogg.se/
Postat av: Camilla

Åg jag måste få läsa! Eftersom jag kan ana vad allting handlar om så vill inte höra massa skit snack omkring det..

2012-01-23 @ 11:26:50
URL: http://camoowgli.blogg.se/
Postat av: Jenny

skulle man kunna få lösenordet?

2012-01-23 @ 12:22:32
URL: http://somjagvill.blogg.se/
Postat av: Madde

Kärlek till dig! <3

2012-01-24 @ 16:54:27
URL: http://maddeejanssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0