se mig, hör mig, rör mig.

Älska mig mest när jag behöver det som minst. och det är nu, nu när huset är tomt och tyst och ångesten kryper på mig som en svärm av getingar. det gör så in i helvete ont. Det enda jag försöker göra är att laga mitt hjärta, för att kunna gå vidare och den enda jag behöver här är du. jag behöver dig mer än vad någon annan gör, du vet det!
Jag kommer aldrig mer vara lycklig, verkligen känna livsglädje igen och det var det bästa jag visste förut. Jag kanske är glad. verkar glad. men jag är inte fullständig. Jag har alltid vetat att jag kommer ha ett svart hål inom mig, ett hål som alltid kommer göra ont och aldrig kommer kunna lagas, men nu har hålet blivit större och det känns nästan som min själ har fallit i det.  Jag är bara ett skal nu.
Jag tror att det här är smärta, smärta som jag och många andra har orsakat. Jag tänker stänga ut mig från omvärlden, vara som vanligt så mycket som det går och sist men inte minst så tänker jag le. Jag tänker le varje dag, även fast det enda jag skulle vilja är att gråta så ska jag stå med stolthet och le. hur jävla ont det än gör ska jag le. Jag ska dricka mina cola, röka mina cigaretter, krama mina vänner, äta min mat och jag ska le -le som att jag har livglädje. Jag ska inte gå under igen.
SEX DRUGS AND ROCK N ROLL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0