please tell me why?

Burr burr va kallt det är ute! men jag tycker ändå det är rätt så skönt att lägga sig i sängen när det är kallt, då sover jag som bäst! Ikväll har jag inte gjort så mycket,jag hampus madde och jocke åkte till kusin och fick lite hallonsoda och snackade sen drog vi till björklinge igen, hämtade jockes bil och jag körde, fick sladd , skrek, dog, skrattade och va glad resten av kvällen. Åkte sen ner till grusparkeringen och sladdade lite där med haha jocke satt bara å garva så det var väll kul det med ;-)
Ska försöka sova nu så jag vaknar när phillan ska försöka väcka mig imorgon för då blir det stads utflykt och hämta jaqballe. sen ska vi laga mat, dricka alkohol och fekke, KVÄLLEN ÄR UNG -typ. Nej men morgon dagen/natten/kvällen ska bli guld och banne den som förstör den!
Jag är glad fast ändå ledsen, jag mår bra fast ändå dåligt, jag har piss i kroppen, fast ändå inte. My life is a fucking rollercoaster!  Men livet som värsting är inte alltid det lättaste kan jag lova, har så mycket krav att leva upp dig, skämt å sido. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0