NYTT ÅR OCH NYA MÖJLIGHETERSom ni alla säkert redan vet så har 2011 inte alls varit mitt år. för mig har år 2011 varit ett helvete. Jag blev sårad och sviken som aldrig förr, jag fick noggrant förklarat för mig vilka som var äkta vänner och oäkta vänner, jag fick mitt hjärta krossat och hela jag var trasig från topp till tå. Men när jag väl tänker efter så var det kanske inte så farligt att allt mellan mig och viktor hände, jag har fått lärdom av det, jag kom mina vänner så mycket närmre och jag vågar säga rakt ut att det är okej att gråta.
Jag förlorade några vänner det här året men fick 1 alldeles speciell vän som satte sig rakt i hjärtat på mig direkt. Aldrig har någon kommit mig så nära på så kort tid som den här bruden har gjort, för nu känns det nästan som att vi har känt varandra hela livet. Vi har delat både glädje och sorg. Vi har suttit och gråtit i flera timmar på grund utav olycklig kärlek, vi har skrattat åt våra misstag och vi har smidigt planer på att tortera idioter, vi har supit skallen av oss för att ändå få känna oss lite hela men ångesten har alltid knackat på dagen efter -men vi hade varandra och det betyder mer än en sketen pojkstackare. Sofie mitt hjärta, tillsammans är vi starka!
Jag har känt mig så krossad och ensam det här året men jag har haft fel. Visserligen gick jag sönder och jag är fortfarande trasig (tiden läker alla sår osv osv osv) men jag har mina underbara vänner precis runt knuten  så jag är inte ensam och det är just dom, mina fina vänner, som kan läka mina sår, gömma mina ärr och älska mig för den jag är. Jag är evigt tacksam för de vänner jag har vid min sida, ni andra bör vara avundsjuka!
Philip, min finaste solstråle. Utan honom hade jag inte velat andas mer. Det var du som hjälpte mig i somras när allt var som värst. Du höll min hand och du torkade mina tårar, du lät mig grina och skrika tills jag inte orkade längre, du höll om mig på nätterna som om jag vore en prinsessa, du satte mitt hår  en alldeles för slapp knut och höll i mig när jag hade fått i mig alldeles för mycket alkohol. Du gjorde allt för att jag skulle må bra, för att jag skulle släppa allt ont andra gjort mig och du lyckades, du fick mig att börja le igen. Du förlåter mina misstag och du accepterar mig för den kanske alldeles för blåögda brud jag är, du blir glad för min skull och du finns alltid där, dag som natt.
Med ett krossat hjärta och en trasig själ så ska jag ställa mig upp, våga säga ifrån och göra det som känns bäst för mig. Jag ska leva varje dag fullt ut. 2012 ska bli mitt år. Även om jorden skulle gå under så skulle jag vänta på döden med ett leende på läpparna. Det här året kan bara bli mer än bra!
Jag startade 2012 med en bakfylla från helvete, terapisnack med phillan och pizza med mina underbara vänner. Lite tjaffs och tårar som sen faktiskt löste sig rätt bra, och sen blev det ännu mer terapisnack och kvalletid med  philip, avslutade kvällen i emils bil med massa raringar och snack från allt mellan porrfilm till allsång.
Ändå rätt så bra start på året.
2012 ska jag dricka mindre och plugga mer kärkort, ta vara på dagen och uppskatta mina vänner lite extra. ta hand om mig själv och sen försöka läka min sår på egen hand, tatuera över ärren och få bort smärtan i bröstet när jag ler.  De är nog mina nyårslöften btw.
GOTT NYTT ÅR och puss på er mina fina. bilder, mer text och annat crap kommer senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0