har du ett plåster? jag skrapade knät när jag föll för dig, HAHA

Haha herre min gud. Just nu känner jag bara för att hänga ut en massa personer i bloggen men jag vet att det blir ett jävla liv då så jag skriver det jag skriver så kan den som känner att det berör ta åt sig ;-)
Jag vill inte klaga på killar, säga att alla är dumma i huvet och dra alla över en kant osv osv osv för jag älskar killar, ni är helt underbara och utan mina killar vore jag inte mycket! MINA pojkar är underbara.
Det jag vill säga är, VAAAAAAAAAAAARFÖR måste ni (som bör ta åt sig, ja du.) alltid ha bekräftat från tjejer att ni är snygga? alltid ragga på någon? och så fort ni har dumpat/blivit dumpad gå till tjejer ni aldrig har snackat med förr? Haha jag vet en som skrev (skrev, inte sa utan skrev på facebook) en å samma raggnings replik  till ca.6 tjejer en gång, VARFÖR? haha skrattretande, visserligen har jag ingenting med det att göra men om man nu kan vara så söt på fyllan och bakom en skärm varför inte hela tiden? varför inte träffa dom små tjejerna som är så små att dom inte ens vet om dom är kissnödiga eller kåta?  och varför är det alltid tjejer från -95 och neråt? Kanske för att det är så patetiskt så det bara är dom som tror att ni är kär i dom eller är det för att ni inte vågar göra så mot äldre, för att bli dissad?  Jag har då aldrig blivit uppraggad på det viset och heller inte hört någon av mina äldre vänner blivit det, "tjena kexet står du här och smular.." typ på det sättet.
Men om jag någon gång skulle bli uppraggad eller få ett sånt mejl på facebook så hade jag garvat honom upp i annsiktet, helt seriöst.'

Jag tror jag avslutar här för nu börjar jag komma på grejer att skriva som kan verkas stötande ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0