do you wanna fuck?

Dagen startade med försovning och det rsulterar en grinig jossan hela dagen. Sen är nästan allt käpp rätt åt helvete också så det gör inte saken bättre. Men jag blev lite gladare när jag fick fick reda på att jag var 2 poäng ifrån MVG på religions provet vi hade igår.  Fick sluta grymt mycket senare pga av redovisningar idag och då blev jag ännu mer nere så när jag kom hem började jag internet shoppa, som tur är så tröck jag aldrig på köp så ska in och kolla nu när jag är på bättre humör och kolla och det verkligen är värt det!
Jag gick till pappa idag, som jag nästan alltid gör när livet är åt pipan. Tände ett ljus och spelade rolling stones i lurarna, jag vet att han lyssnade med mig. Det var hans favorit band så jag gör alltid det när jag är där, och tears in heaven som spelades på hans begravning.
Sen kom emil och hämtade mig och vi hämtade madde sen åkte vi till mig och pluggade på provet vi har imorgon, bar teknik. DRYGT! hade patt-fight och spelade inte videos. Haha love it! Sprang ifrån nötterna ett tag och pratade hemligheter med phillan sen drog han och efter ett tag de andra med. Jag är ganska glad nu, känner ingen ångesten längre som jag gjort hela dagen. Tror det gick över när jag fick skratta lite med mina fina.  Nu säger jag tack och godnatt!
Det ända ljuset som lös på minneslunden var det som jag tände för pappa.  Nästa gång ska jag ta med mig 2, ett för pappa och ett för de andra som saknas bland oss. VILA I FRID! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0