den jävligaste stunden i livet var den när du kom.

Har prata med malin idag, det var rätt skönt. Träffade sen philip steven madde och emil, var så trött så fjantade bara runt med allt och alla så nu har jag ångest hur jag ens kunde garva ikväll för det gör bara ont när jag ens ler.
laaackar ur. Har lust att bombadera hela jävla facebook med statusar om allt som hänt så folk får en annan synvinkel, min synvinkel och mer av sanningen!! Pratade med en fin person idag som hade hört andra grejer än det som hände, och heller inte hela sanningen. Han hade inte fått höra hur det hela började och det var ju "dö bara, då skulle jag skratta och det behöver jag". Man önskar aldrig någon annan att dö, det tycker jag är helt fel iallafall. Hade bra lust att kläcka ur mig en riktigt elak sak då och även nu med men det håller jag för mig själv och mina sovkompisar  den 20 åriga elefanten och kramis nallen jag fick i julklapp av en annan fin person! Lika bra det känner jag och dessutom vill jag inte sjunka så lågt heller.
Jaja känner att det här börjar ta över hela min värld. Imorgon eller senare inatt lovar jag ett inlägg om andra grejer, mer roliga eller intressanta. Eller ja, jag förstår att det finns små vässlor där ute som tycker att allt det här är intressant men jag vill inte att mina blogg ska vara så svart, dyster, sorglig, you name it. nog för att det är väll så mitt liv ser ut men jag har mina stunder då jag sprider gnistor om mig! bara så ni vet alltså.
Jag för ca 3 år sedan tror jag. Då var jag lycklig, ser ni det? det gör iallafall jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0