someone like you

Jag tänker faktiskt inte lura mig eller någon annan längre om att allt är så bra. För allt är inte bra. Jag känner mig som en otroligt dåligt människa, totalt misslyckad. hur kunde jag låta dig ta taxi till arlanda helt själv på morgonen, åka i timmar helt själv för att komma fram till din släkt? jag borde varit där.
Och kanske hade allt varit bra under sommaren och nu om jag hade följt med, kanske hade vi båda sluppit gjort misstag som vi numera ångrar?   Jag är en urusel människa.
Jag saknar oss. det vi hade -det vi var.

Kommentarer
Postat av: ulla

jossan jag måste säga att jag inte håller med dig. Hur mycket jag än tycker om viktor(för det gör jag) så förtjänade han den där taxiresan själv. OCh DU är ingen dålig människa. När jag är bitter,grinig och otrevlig brukar jag tänka på dig för du är alltid glad,trevlig och snäll även fast du kanske på insidan är sårad. Jag önskar att jag kunde vara lite mer som du!!

2011-11-22 @ 17:06:10
URL: http://ulrikaholmgren.blogg.se/
Postat av: Jessica

Du är en underbar människa! <3

2011-11-22 @ 19:57:24
URL: http://adorablebitch.blogg.se/
Postat av: Hanna

Du är allt annat än en dålig människa jossan! Jag vet att du egentligen ville följa med dit men just då ville du inte för att du mådde så pass dåligt. Jag vet hur det är att vilja spola tillbaka tiden och kanske göra saker man inte gjorde, men ändå är deg så att allt som händer har en mening, tyvärr! Men jag tror på dig och har alltid gjort, säger som Ulla att jag önskar också att jag kunde vara mer som dig, bestämd, vågar säga ifrån oh allt det..

2011-11-22 @ 21:44:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0