nu blev det lite mycket.

Har kommit på mig själv att jag är jävligt dålig på att svara på kommentarer jag får så här kommer 4 svar!
Jessica: ja det är väll egentligen alla på sina egna sätt, right?
Camilla: Ja men faktiskt! Jag menar, jag kanske berätter mer detaljerat och min vän frågar än när jag skriver här (eller tvärtom, vem vet.)  och sen kan det ju också vara så att man skriver på bloggen för att ingen ringer och frågar. Inte i mitt fall, för jag har många vänner som frågar och många som håller käften också för den delen men hur kan man säga :" det är bra med bloggar för det är då man får redan på hur h*n mår"?  FRÅGA MIG istället förfan. Haha jag blir fan arg.. Jag skriver mycket på min blogg för att det är skönt och ibland orkar man inte prata om det och när jag skriver här är det ingen som kollar mig i ögonen och säger att jag är dum i huvet när jag skriver/säger som jag gör. Visserligen kanske dom tänker så eller kommenterar men det gav väll ja bleka fan i!? :-)
Ulla: ja kanske det men jag känner ändå lite att.. tänk om det hade varit jag som hade suttit där själv? jaja, det där är bara en av mina 1000 dumma tankar jag kan få upp i huvet ibland haha! Va söt du är som säger så, fast du vill nog inte vara som jag jämt haha du vet ju hur mycket skit jag alltid hamnar i! Men jag skulle däremot kunna få lite av din snällhet och förståelighet (haha heter det så..?) kram på dig!
Kim: oj nu förstår inte jag riktigt din fråga.. kan du formulera om dig eller försöka förklara på ett annat sätt?
Eller menar du, repotage, essä, novell, inlägg, debattartikel? haha dum jag är!

Kommentarer
Postat av: jenny

Ja det ska jag,ska du? :D

2011-11-22 @ 20:51:08
URL: http://somjagvill.blogg.se/
Postat av: Anonym

kunde inte sagt det bättre själv! Dom som bryr sig och finns dom syns men dom som bara "bra att veta".. men get a better hobby eller nått sånt..! Om dom inte förstår inebörden av att skriva en blogg så behöver dom inte heller lägga sig i, eller dom kan ju vara tysta med det där "så man vet".. :P ingenting som man behöver höra riktigt!

2011-11-23 @ 16:23:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0