FACE THE TRUTHFörstår mig inte på alla som tror sig veta någoting om kärlek efter sisådär typ 3 månader i ett förhållande. Dom som skriver meter långa texter om hur sårade dom har blivit osv osv. Testa på att ha ett förhållande i 1år och kom sen och se hur det är då. Då du och din partner har kommit varandra så nära att 2 personer helt plötsligt blivit 1. Då man vet exakt hur personen är när den somnar, vad den äter, vad den tycker om, när den är ledsen, vart den är kittlig, vad du ska säga för att få personen att asgarva eller kanske gråta osv osv. då kan vi komma och snacka kärlek må ni tro.

Och nej, jag vill inte smutskasta någon för det är klart att ni är ledsna om ni säger det men tro mig, jag vet. jag har haft både korta och långa förhållanden och just därför kan jag skriva den här elaka, kanske till och med brutala texten. (jag vet att det kommer bli snack och folk kommer ta åt sig, men bra! för det är just det som är meningen. försök jämnför!)
Men helt seriöst.. jag kan inte ens jämnföra (hej dubbelmoral..) mitt och viktors förhållande nu och våra tre första månader. Om jag verkligen tänker efter så var allting bara ytligt då. Visst jag grät och kände mig så otroligt jävla sårad och sviken då, första gången han gjorde slut men HALLÅ!! det var rena rama barnleken till skillnad mot nu, efter nästan 2 år.
Jag vill inte verka bättre än någon annan, för jag vet att jag inte är bättre men som ni alla säkert redan vet så är jag en elak jävel :-)

Javisst, va hur ledsna ni vill, gråt ut och gräv ner er eller va ni än vill göra. Men få det här bara på tanken hur det skulle vara om allting hade övergått från 3 månader till 1 år och han hade lämnat dig då? För ni hade kommit varandra så mycket närmare, ni hade inte längre bara varit hon och han.  Förstår egentligen inte vem jag försöker lura och spela snäll här. Jag tycker verkligen att ni är helt dumma i huvet och blinda som fan, inse verkligheten, ni leker den där barnleken just nu som jag pratade om. Säg vad ni vill men jag skrattar. Ni kommer också en dag skratta åt er själva när ni tittar tillbaka på tiden som är nu, hoppas jag iallafall.

Kommentarer
Postat av: Terese

sv; Klart jag kan! Mitt hår köpte jag på rapunzelofsweden.se vilket jag rekomenderar starkt. Det är äkta remy hår (vilket betyder att alla hårstrån är vända åt rätt håll så att det inte trasslar). Eftersom att det är äkta hår kan man färga, platta och locka det som en galning. Fungerar precis som ditt riktiga. Det som är skönt är att det är lite lockigt i sig vilket gör att man inte ser helt galen ut om det börjar regna osv.

En del tar ut det varje kväll, men det orkar absolut inte jag. Utan jag flätar det och sover med det i (det är lite obehagligt första gångerna men man vänjer sig snabbt), det blir fint vågigt av det också så det är nice! Ser lite naturligare ut då. ;)

Nå mer frågor haha?

2011-11-28 @ 19:28:06
URL: http://tereseengelhart@live.se
Postat av: Ulla

Håller med dig till fullo om vad du skrev!! :) <3

2011-11-29 @ 14:57:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0