Till min älskade Viktor Tallskog!


Min ängel, min solstråle, min finaste pojke!
Jag vet inte vart jag ska börja. Jag älskar dig så otroligt mycket, du har visat mig vad äkta kärlek är.
Folk snackade väldigt mycket om oss i början, då vi inte riktigt va tillsammans men vi blundade för alla kritik och chansade, och nu står vi här -hand i hand tillsammans 1 och 1 halvt år senare. Om du inte vore här vet jag inte om jag skulle stå upp på benen, du har hjälpt mig så mycket genom massa motgångar. Jag tror inte att du förstår hur mycket du betyder för mig..? Imorse när jag vaknade upp så vände jag mig om men du va inte där, tårarna började rinna och jag somnade om, drömde massa konstigt men sen va du där när jag vaknade igen, då kände jag mig glad igen, du gör mig hel älskling! Vi har skrattat, gråtit , varit arga, känt smärta - ja allting tillsammans. Det känns så bra att kunna gråta hos dig, som jag inte kan hos någon annan. Hos dig behöver jag inte skämmas.
Alla våra bråk vi haft har bara gjort oss starkare tror jag., jag är nästan säker på det.
Då när du gjorde slut så saknade jag tillochmed våra bråk, för det var en sådan fin känsla när vi blev sams igen!
Nu hoppas jag att du tar åt dig av allt jag skriver för det är sant allting.
Josefin ♥ Viktor -Det är så det ska vara!

Som jag alltid sa förut, "du har mitt hjärta i din hand. Det är du som väljer vad du ska göra med det, kasta iväg det eller behålla." Du har hållt det länge nu, ibland har du klämt lite för hårt på det men jag vet att det inte är med mening, för vi, du och jag är trasiga. Och du är den enda som håller mig borta ifrån att falla isär, jag tror du känner likadant, för vi vet vad smärta är. Det är så skönt att kunna prata med dig Viktor, för du vet precis hur jag känner och mår när jag är ledsen över pappa.

Om någon skulle ens försöka ta dig ifrån mig skulle den få smaka på brända bullar! Det är du och jag och så ska det vara, som sagt. Om jag nu skulle vara tvungen att fly till Thailand för att få vara med dig skulle jag göra det. Jag skulle kunna kapa en arm för dig baby! Vi har någonting specillet, någonting ingen annan ser. Vi är inte bara tillsammans, inte bara vänner - Vi är 1, du och jag= 1. Som sagt, med dig blir jag hel och med dig kan jag leva fullt ut!
Minnena med dig är en av de dyrbaraste sakerna jag har, spaninen. åååh kära spanien.
1 Vecka tillsammans, då var det bara du och jag! Ligga nere vid stranden med en varsin öl och bara mysa. Snorkla i havet och på kvällarna tog vi en pîna colada och bara satt och snacka i flera timmar.
Spanien med dig är någonting jag skulle vilja göra igen, bara med dig!
Jag börja rnästang råta när jag skriver det här för jag är så rädd om dig min skatt, Tänk om du en dag skulle vara borta..? nej så får man inte tänka.

Jag känner att detta inlägg börjar bli lite mycket och rörigt så jag avslutar här. Men älskling, glöm aldrig att du är min ängel och jag älskar dig så otroligt jävla mycket ♥Kommentarer
Postat av: micka

fint skrivet! du inspererar mig..

2011-01-07 @ 12:53:42
Postat av: viktor

läser och typ gråter .. hatar när vi bråkar älskling! jag vet att du vet att jag älskar dig! <3

2011-04-07 @ 13:25:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0