you better wait a minute

Fan va ni är gay på att ställa frågor.. känner att jag lika gärna kan ta bort frågestunden,haha.
igår var en lång men trevlig kväll med mina lite alldeles för fina vänner. Först åt jag kina mat med ulla och hanna sen hämtade hampus mig hemma och vi for på lite äventyr med philip och sofie. senare på kvällen skulle vi åka eller rättaresagt sladda allmänningen men så långt kom vi inte för var det inte någon som körde av eller krocka så var det någon som körde av och inte kom upp (hmm.. det där blev bara helt fel.) Jag tror vi stog i 2 timmar ute och försökte dra upp mackanbrackan ur ett dike men icke sa nicke, hans bil skulle nog ligga där.
Jag hampus Philip sofie och fred ledsnade och åkte hem så det blev inge allmänningen för oss. Men tur var väll det egentligen för pojkarna skulle upp och jobba idag och jag var redan åksjuk och iskall.
Idag har jag varit och hälsat på min älskade bror och hans familj. synd att inte karin var hemma men det var jätte kul att träffa mina älskade små bebisar igen! jag och ulla var där ett tag sen åkte vi hemåt och nu sitter vi här med varsin data och glor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0