starkare

Nu är det verkligen dags att byta kappitel. Nu är det dags att gå vidare och försöka komma till toppen igen.
Jag måste glömma allt det som har hänt mig under dom senaste åren. I somras bearbetade jag inte min sorg och därmed har jag fått tagit en massa smällar i efterhand -denna gång ska jag bearbeta sorgen in i det sista för jag orkar inte må såhär längre.
Jag brukar verkligen inte önska att någon annan ska må dåligt eller liknande men nu börjar jag tveka. Jag vill ge dig all den smärta och sorg som du gett och ger mig. Jag vill att du ska få smaka på din egen medicin, så kanske du inte gör om samma sak mot någon annan. Egentligen vill jag inte ens att du ska må såhär dåligt..
Men nu är det dags för mig att vända mig om och se framåt, det kommer bli en kamp jag aldrig stridit förut men jag ska göra allt som står i min makt för att vinna, för jag är starkare än du. Det kommer bli jobbigt många gånger, och paniken stiger redan nu men med mina underbara vänner vid min sida  så kanske jag klarar det här. men jag vet inte, jag är inte som förut, jag tror inte att jag orkar stå upp längre. och det värsta är att jag inte har min bästa klippa vid min sida längre, han som alltid torkade mina tårar och hjälpte mig upp, han som gjorde allt för att få mig glad. Så jävla mycket jag gav upp för en skithög som du.. till och med min bästa vän, mitt ljus i livet, min älskade själsfrände..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0