dududududududududu!!!!!!!!!!!!!


Nej jag vet inte längre..jag har ångest, paaaniiiiiik! Allting va ju så bra right? varför måste jag alltid vara i farten och öppna min stora käft, alltid säga fel saker i fel tillfällen!! Om jag bara kunde spola tillbaka tiden, aldrig säga och göra de saker jag gjorde så hade vi haft det bra nu, inget föhållande men ändå haft ett VI, du och jag liksom. Nu är det kaos.. jag vet inte vart jag har dig, jag vet inte vart jag har mig själv heller för den delen. Det känns som om du är  flera tusentals kilometer ifrån mig.. och det är du visserligen också men förut så kände jag alltid att jag hade dig med mig, att det fann ett "du och jag".. Jag behövde aldrig oroa mig för att någon annan skulle vara där och talla på dig eller ens tänka på dig,jag visste att du inte heller skulle göra det eftersom det fanns ett "du och jag" .. Men eftersom alla små äckliga fjortisbrudar inte har ett enda jota innanför pannbenet så gör dom vad fan som helst för att få dig i säng, och du är kille klart som F.A.N att du faller för det! Men ni era småkryp, TÄNK.. Ni har vetat att det har funnits han och hon men det har varit fel på sistonde bara så hur i helvete kan ni springa direkt vi bråkar fram till han och börja hålla på direkt? Kan ni inte tänka? vi lever i samma värld, vi har varit vänner, vi har pratat , vi är alla tjejer så ni vet hur jävla förjävligt det är att se personen som betyder allt hålla på med en annan liten äcklig parasit! Håll er till erat förfan. Jag vet vilket snack det kommer gå efter jag har publicerat denna text men jag tänker ta skiten, jag är och förbli en ärlig person! och jag vet även också att viktor inte är MIN men vi har haft någonting, någoting som betöd något, något som var väldigt stort. Vi var och är inte tillsammans men vi hade något som ingen annan förstår fan.
Och jag vet inte om jag gör rätt att börja om från början med oss och hålla på som vi gjort eller om jag måste gå vidare.. glömma allt som vart,  glömma dig och allt vi haft och gjort. jag vet ingenting.. Du är mitt allt, min livskraft, mitt solljus om dagarna.. du äger mitt hjärta. Jag kommer aldrig kunna gå vidare, inte efter det vi hade, allting va så bra.. När jag låg i dina armar var allting perfekt, jag kunde glömma all smärta och allt negativt i livet, allt svart.. Jag var den lyckligaste tjejen på jorden. Att vakna upp på morgonen, känna din kropp mot min,känna din lukt och bara titta på dig när du sover, det är det bästa jag vet. Att vakna av att du tar tag i mig håller om mig hårt, pussar på mig och ligga i sängen och mysa, det finns inget bättre! youre the one and only for me baby.

Jag älskar dig mer än allt annat på jorden och jag skulle döda för din skull.. glöm aldrig det min älskade Viktor Robert Tallskog


Anton lunberg ville vara med i min blogg
Anton är mr awsome!  <3

MIN MIDSOMMAR!

"midsommarnatt, vi dansar natten lång"
Ja det kan jag lova att vi gjorde. Hela helgen har varit jätte trevlig och det tackar jag alla mina vänner för!

Midsommarafton, fredag: Mamma skjutsade mig och madde till lollo, hanna åkte dit med PG vi stog i några timma roch funderade på vad vi skulle ha på oss och pratade massa skit om folk vi inte gillar :) Sen åt vi och drack och dansade och hade det bara kul. Sen ville jag där ifrån för att prata med viktor... Tyckte faktiskt att det va dags att vi pratar igenom allt och vi blir vänner igen, jag klarar mig verkligen inte utan honom, he´s my everything! Så jag hanna och madde traskade iväg mot bjk i klackskor.. Men robin babe kom och hämtade oss jätte fort, grattis till körkortet förresten! Och vi åkte till vitkor där maggan hampus emil karro hampus och några var :) Kom lika fort därifrån känns det som, vi drog till bjkbadet och träffade söta människor. Sen drog jag robin hanna madde och virre till stan för att köpa lite saker. Trevligt trevligt! sen badet igen.. jadu mindre trevligt kasnke? nej jag vet inte ja.. Både bra och dåligt, bråk med massa och jag var förbannad rätt mycket och stor i käften och rätt så för mycket överärlig kanske! Men men, tjejer ska ha lika hög status som killar tycker jag! så är det bara. Sen typ vid halvtre kom viktor fram och ville prata, så vi pratade ut, med tårara i ögonen och ett leende på läpparna och i hjärtat! Sen vart det kramkalas och lite mys på en sten(?) ja nej vi orkade inte stå och vänta så :p Sen kom robin med hampus maggan och nicke blomqvist och dom skulle skjutsa hem mig och virre. Var trångt och mycket prat den åkturen Sen var vi hos mig och jag vart förbannad för jag inte fick i nyckeln i hålet (dålig hålvana? :P) och dom åkte vidare till bälinge!

jaa :)
Sen på midsommarafton, lördag: Så vart det björkis hela dagen och kvällen Och pizza med karrobabe!
Helt underbart där inne, jag önskar att det var midsommarafton varje helg ALLA dricker och är glada o fulla det är super trevligt ju :) Dansband och "fjortisdisco" härliga grejer fan! Jag älskart, det är wünderbart fan :D Supa som svin får man göra. Ja denna kväll blev ju så lyckad som den kan bli på ett ungefär. Började med att jag och karro gick hem till mig för att fixa oss och väl klara så går vi till dinx där hanna, emil,maggan och limpan är och dom ska tillbaka till limpan där dom dock var tidigare så vi hänkade med där ;) trevligt. Sen svängde vi förbi en stund in på edwards där mamma och några satt ;) Efter att vi haft roliga tider hos limpan så tog vi oss i kragen och skulle ner mot björkis, jag och hanna o karro gjorde ett stopp hos mig och klädde ut oss till "porrpoliser"


S
en blev det björkis med alla och puss på kvällen! mycket dans och så TREVLIGT! Sen Gick jag maggan och viktor hem typ vid 04,00 men inte fick man sova inte för dom skulle självklart äta :O :p goa killar det där. Myspys. STOR PUSS PÅ LÖRDAGSKVÄLLEN OCH SÖNDAGS MORGON :D <3


Bara du, du och ingen annan.. du bara du..!

If you change your mind, I´m the first in line.
Take a chance on me..
If you need me, let me know, gonna be around
If you´ve got no place to go, if you´re feeling down.
If you´re all alone when the pretty birds have flown
Honey, I´ still free
Take a chance on me!
Gonna do my very best and it ain´t no lie
If you put me to the test, if you let me try!
Ångrar allt..

Faaaaaan!
Att jag alltid ska lyckas bli så jäkla förbannad på mig själv. När ska jag lära mig att hålla käften och försöka bara leva , i stället för att öppna käften och få skit och måste veta allt.. Nej det här måste det bli ändring på för jag tänker inte förlora dig, inte igen! Jag älskar dig av hela mitt hjärta, jag är noll och ingenting utan dig..


Fan, nu skiter jag i allt
Varför ska jag stanna kvar?
Det enda jag får är massa värdelösa svar
Ni säger; "ja, det kommer ordna sig, du kommer att må bra"
Jag har försökt så många gånger
Jag har väntat på tiden
Men orkar inte längre,..
Snälla, ta mig här ifrån
Bort från denna värld,
Till en plats där allt är underbart och ingen har besvär
Jag går under varje dag men jag försöker att va glad..
Nu slutar jag försöka det blir ändå aldrig bra
Det känns som det är slut nu
För jag orkar inte mer
Gud lyssnar inte på mig
*Hur* mycket jag än ber..
Mina tårar är för många, och har förvandlats till blod.
Fly away, and please take away the pain
Don't go back, to the shadows!
Varför ljuger du för mig, har du kollat på min själ?
Då vet du hur mycket skit ja där innebär
I mitt innersta rum finns bara djupa sår
Tiden läker ingenting, det har ju gått flera år..
Det känns som allt är över nu, som om jag är på botten
Livet är ett spel och jag fick nitlotten!
Allting känns så värdelöst vill bara komma bort
Bort till andra sidan av himlen eller nåt,
bara känna en känsla av lycka igen
Bara kunna vara glad och skratta igen..
Det fanns en tid då jag älskade mitt liv
Men nu är ingenting som förr, inget är sig likt..
Jag duger aldrig till nånting vad jag än gör
Fly away, and please take away the pain
Don't go back, to the shadows..
Jag betyder ingenting så vem fan skulle bry sig
Om jag försvann en dag,..
Ni skulle ha det bra och slippa mina problem..
Det känns som allt som händer, det är bara mitt fel
Jag älskar dig mamma, men vad ska jag ta mig till
Att komma här ifrån är ju det enda jag vill..
Det är hemskt att må så här
Det finns inget man kan göra
Fortsätt bara att kämpa är det enda man får höra..
Det är svårt att vara stark och hålla modet kvar !
Ska jag leva eller dö
Har jag ens något val
 Vill åka till himlen och stanna där föralltid
Aldrig komma tillbaks till denna fuckdup tid..
Jag är hatad av så många men älskad av få
Jag älskar mina vänner, min familj och så
Ni har gjort så mycket för mig och nu vill jag tacka er,
Jag ska försvinna här ifrån när ni inte längre ser..


Ingenting är värre än kärlekens plågor

Jag vet inte vad jag ska ta mig till,  vet inte vad jag ska göra eller säga.. Kan bara gråta..
Livet är slut, kan inte leva så här, inte utan dig! fuck att jag alltid ska förstöra allting, alltid förlora dom bästa..
Och detta var nästan det allra värsta som kunde hända, du är mitt allt, mitt liv, min själ, min ögonsten, mitt solsken, ja allt!
Ska man verkligen behöva vara så här rädd? Kan inte sova knapt äta, känner klumpen i magen och gråten i halsen, smärtan i kroppen.. Tanken av att inte ha dig kvar längre... Det går inte, jag orkar inte med att resa mig upp en gång till det har jag redan klarat så många gånger nu och det tog mina krafter.. vart är du när jag behöver dig som mest?? :'(

Försöker att kontrollera min smärta, försöker att vara glad,
men det känns i mitt hjärta. Vad ska jag göra när hoppet har tagit slut?
Hur ska jag veta vilken väg jag ska ta mig ut?
Du gjorde mig glad och visa mig vad lycka innebär,
att ha någon nära, att bli älskad såhär.
Du fick mig börja tro att äkta kärlek kanske fanns,
men jag kan inte hitta den, den måste vara någon annanstans...
Kommer jag någonsin kunna tro på kärleken igen,
eller kommer du föralltid bara vara min vän?
Jag undrar hur det var ifall det hade blivit du och jag.
Jag skulle hålla om dig, och aldrig släppa mitt tag.
Behandla dig som pojken du förtjänar att vara.
Jag har en kärlek till dig, som inte är besvarad.
Jag tänker hela tiden på drömmen om oss två,
vi åker till ett land där ingen kan se på.
Vi skrattar och leker och har det underbart,
där solen lyser hela tiden och himmelen är klar.
Vill du följa med på resan med mig, för då
åker vi direkt, vill bara dela den med dig.
Det var som en saga, för bra för att vara sann.
Ville se dig i ögonen och hålla i din hand,
känna dina armar, och smeka ditt hår,
kanske svårt att ta åt sig, men jag hoppas du förstår.
Jag skulle göra allt för dig, för att få dig må bra,
för att få se dig att le, skratta och vara glad.
Att ha din kropp emot min, i en underbar kram,
betyder mer än du anar, tänker på dig varje dag.
Just när jag var glad och jag var/är kär,
så blev allting bara fel och du vet vem du är.
Det är ingens fel att det blev som det blev,
speciellt inte ditt, men mitt hjärta bara sved.
Dags att lämna plats åt någon annan som gillar dig,
den andra flickan som betyder mycket mer än mig.
Dags att gå vidare, jag är ju ganska ung,
men glöm inte bort att du är bara min kung.


niceprice

Nu är det fredag igen och veckan har gått så himla fort alltså! Jag hoppas på att helgen blir bra, men den kommer inte kunna slå förra helgen, det tror jag inte. Förra helgen va en så jäkla underbar helg.
Fredagen började med ledig dag från skolan och sedan bal på kvällen, efter balen så drog vi allaner till badet och söp som fan, as nice faktiskt! Sen efter balen så skjutsade olle hem mig och viktor hem till viktor :) Sen på lördgane åt vi frukost på dinx och send rog jag viktor karro emil hampus och hanna till karro och badade i 6 timmar, käkade på dinx igen på kvällen och sen hem till hanna och shottade alkohol i mängder där, sen hem till viktor och myspys :)
Hanna åkte till motorgårn för att läxa upp sin pojkvän! Karro hanpus och emil gick hem till karin för att sova och jag stannade oss baby för att vänta på hanna så hon kunde ta sin moppe hem, och hon va helt nykter!! Efter någon timme ringde marcus och sa att dom var snart hemma så vi drog oss upp och la oss i soffan och kollade på tv, eller typ halv sov. Sen kom en dragen markus och en ledsen hanna babe dit.. Jag och hanna åkte hem ochjag brände mig på hennes avgasrör :O då skrattade hon lite iaf ;)   Sen söndagen var  totalt chill vi solade i 4 timmar och va nere vid badet typ hela dagen och kvällen! VÄDRET VAR JU HELT UNDERBART HELA HELGEN! :D

Hoppas på en bra helg iaf, ikväll ska jag nog ta det ganska lugnt, får väl se om någon hör av sig .. :)
Nu börjar det dofta ljuvlig mat här :D MUMMA, ohh ja jag älskar mat grymt mycket :)


Du lever bara en gång och den gången är nu!

 :)

Det är farligt att dömma innan man vet sanningen!

UNDERBAR HELG!!!! :D
Skriver mer ikväll eller någonting för nus ka jag träffa min maddebabe! <3
Älskade karoline och fredrik på balen :D <3

RSS 2.0